Hakkımızda

Hakkımızda

Kale Matabaası ilk olarak 1950 yılında Ahmet KALALI tarafından kurulmuştır. Bu anlam da Kale Matbaası Gaziantep'deki ilk matbaalardan birisi olup yarım asırdan bu yana faaliyet gösteren ender firmalardan birisidir.

62 yıllık ismi ve iş kalitesi ile günümüze kadar bu firmayı taşımıştır. Yusuf Kemali KALALI Gaziantep Lisesinden mezun olduktan sonra bir müddet Ankara ODTÜ'ye devam etmiştir. Babasının vefatından sonra işletmeyi devralmıştır. 1983 den buyana firmamız bir yandan faaliyetlerine devam ederken bir yandanda sektöre ve zamana ayak uydurma çabası içerisine girmiştir.

Bu kapsamda makina parkurunu sürekli yenilemiştir. Günümüzde üçüncü kuşak olarak oğulları Selçuk ve Akif KALALI ile devam etmektedirler...

"Kale Etiket" olarak geçmişten günümüze etiket ve matbaa sektöründe bir çok yeniliğe imza attık. Siz değerli müşterilerimize sunmuş olduğumuz kaliteli hizmet anlayışımızla sizlerle birlikte büyüdük. Hep daha ileri misyonu altında gerek işçilik kalitesi gerekse teknolojik alt yapımızı hep güçlendirdik. Matbaa sekötürünün yanı sıra etiket sanayidede bir çok başarılı çalışmaya imza attık. Siz değerli müşterilerimiz ile çalışmaktan mutluluk duyuyoruz.